lauantai 26. helmikuuta 2011

Siemeniä :)

Taas postipoika toi siemeniä!!
Ihan pakko oli tilata suippopaprikan("Long Red Marconi") siemeniä,
kun huomasin että sellasia on markkinoilla.
Lisäksi matkaan lähti tomaatin ("Erk"), kehäkukan ("Intian Prinssi"), köynnöskrassin, tuoksuherneen (kirkkaanpunainen) siemeniä

Saa nähä miten minun näissä kasvatushommissa käy?
Nimittäin ikkään en ole idättänyt mitään vihanneksia...
:)

Ihana pikkuinen esikko lähti kauppa reissulla mukaan piristämään 5 kommenttia:

 1. Voi vitsi, mun täytyis kanssa.. mutta kun oon aivan täysin urpo tällasissa. En tiiä yhtään mistä aloittais ja mihin aikaan.. ja mihin ne mahdolliset taimet sitten tälläisin.... voi saankohan mä ikinä koskaan sitä kasvimaata??

  VastaaPoista
 2. Heli: MInä olen vasta tässä viimevuosia innostunut oikeen kunnolla kasvimaa ja kasvihuoe touhuista :) Nyt ajattelin kokeilla ite kasvattaa siemenistä taimet, yleensä olen ostanut puutarhalta tomaatin ja kurkun alut. Saa nähä miten minun käy :)
  Rohkeasti vaan kasvimaa hommiin!! Se on tosi kivaa hommaa!!

  VastaaPoista
 3. Hauskaa, juuri postasin kanssa suippopaprikasta. Ootko jo laittanut omasi purkkiin itämään? Minä kans olen ihan urpo näissä viljelyhommissa, joten saas nähdä mitä tulee. Tomaatteja en uskalla laittaa sisälle taimettumaan, kun ne ovat niin allergisoivia ja talossa pari astmaihmistä. Ostan ne sitten valmiina taimina kesäkuussa suoraan kasvihuoneeseen.

  VastaaPoista
 4. Kati: Laitoin siemenet purkkiin itämään. vielä ei alkuja näy.... Olen niin malttamaton :) Laitoin jo tomaatinkin siemenet itämään. Aikaisemin olen taimet torilta tai puutarhasta ostanut. Nyt ajattelin pari tainta ite kasvattaa :) Jännittävää tohua!
  Kiva kun kävit vierailulla!!

  VastaaPoista
 5. Moikka Inkku!

  Olet onnellinen sinkkivadin ja sipulien omistaja:)

  Mein Daniel nosti arpanumeron 13, joka siis oli sun kommenttisi numero, joten laitatkos minulle tietosi mun s-postiin, joka on sanna-riikka.wahala@pp.inet.fi, niin saan paketi heti postiin!!!

  Terkuin

  VastaaPoista