lauantai 9. huhtikuuta 2011

Pää sekasin...

ainakan tämän torpan äitillä.


Minulla on ollut monia vuosia haaveena pieni kahvila, mutta koskaan ei ole ollut uskallusta sitä perustaa. En ole käynyt mitään leipuri-kondiittori linjaa ja tähän on aina tyssännyt minun unelmani.

Tässä talvella tuli haaveet taas esille Akkain kerhossa. Siellä kaverit yllytti minua perustamaan ja toteuttamaan haaveita, unelmia. Rupesin tätä oikeasti miettimään ja miettimään. Tammikuussa tuli aika, kun piti ilmottautua työttömäksityönhakijaksi. Siellä sitten ensimmäistä kertaa avasin suuni oikealle ´virkailijalle´. Tämä mies antoi minule vinkkejä miten kannattaa ruveta etenemään.
HUI sanoin minä!!
Ja taas minun ystäväni kannusti eteenpäin....Ilmottauduin yrittävalmennuskurssille. Odotin tätä kurssia, että sieltä saan tietoa yrittäjyydestä. Ajattelin myös, että kurssin aikana saattaa tulla tunne että ei minusta ole yrittäjäksi tai sitten kurssi saattaa olla yksi askel eteenpäin.
Kurssi alkoi nyt maanantaina. Olen ollut koko viikon ihan sekasin! Tämä on ihan uutta meijän perheelle, että äiti on joka ilta pois kotoa. Mutta minä olen nauttinut ja kurssi on ollut kiva! Pari kuukautta olen pyöritellyt mielessäni, että millainen tämä minun kahvilani olisi. Neulekahvila oli ekana mielessä, mutta nyt tämä on muokkautunut aika kivasti sellaiseksi kuin minä haluan. Vielä en paljasta täysin millaista on suunnitellut :)
Olen myös soittanut paikalliselle kehityspäällikölle (tämä oli minulta rohkea veto ja olen TAAS askel edempänä Minun unelmaa) ja mulla on aika maanantaina sinne. Siellä sitten katsotaan mikä on järkevää ja tuon omia ideoita esille.

Sain myös kaverinkin tähän `firmaan´. Ei tartte ihan kaikkia yksin miettiä ja se on minulle tärkeintä, että minulla on kaveri tukena ja apuna.


Kesä on mielessäni!! Jännittävää!!

Vanhoilla kuvilla mennään. En ole paljoa kuvaillut enkä tehnyt paljon muutakaan, 
pää on niin sekasin.

MUKAVAA VIIKONLOPPUA!!

9 kommenttia:

 1. Oi että, mahtavaa, ihanaa, upeeta!!! Tsemppiä oikein kovasti jatkoon!
  Tästä aiheesta jään odottelemaan lisää mielenkiinnolla... :)
  Mukavaa viikonloppua teijän poppoolle!

  VastaaPoista
 2. Onnea matkaan, toivotaan että haaveet ja unelmat toteutuu!!

  Mutta sen sanon, että minä en enää ikinä lähtisi kenenkään kanssa yhdessä mihinkään. En edes parhaan kaverini, sillä kokemuksesta voin sanoa, että siinä voipi käydä niin, että hetken päästä ollaankin sitten entisiä kavereita. Eli harkitse TODELLA TARKKAAN lähdetkö yrittämään yksin vai jonkun kanssa. Jos mitenkään mahdollista, suosittelen että yksin. On ihan totta mitä sanotaan siitä että paras tapa riitaantua ystävän kanssa on perustaa yhteinen yritys. Minäkin ajattelin että ei mulle niin käy, mutta.. kuinkas vaan sitten kävikin. Sorry jos olen pahan ilman lintu, mutta mulla on niin tuoreena tämä kokemus mielessä...

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä! Niitä kahviloita tänne kylälle kaivattaisiinkin ehdottomasti lisää :)

  VastaaPoista
 4. Senni: Kiitos kovasti tsempityksistä :)

  Heli: Olen kyllä tietonen, että omat riskinsä on, kun on kaveri mukana yrityksessä. Olen näitä asioita yötäpäivä pähkillyt ja siihen tulokseen tulin, että tartten kaverin yrityksen pyörittämisessä.
  Tosi kurjaa, että teillä meni hommat mönkään.
  Nämä on kyllä hankalia juttuja.

  Mari: Kiitos tsempityksestä :) Toivottavasti asiakkaita riittää meillekkin asti!!!

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa Inka :) Ihan innolla täälläkin odotellaan sitten kuulumisia asian tiimoilta. Hienoa, että ihmiset lähtevät rohkeasti unelmiensa suuntaan. Aurinkoista sunnuntaina koko teidän porukalle!

  VastaaPoista
 6. Oi että, kuulostaa ihanalta! Paljon onnea yritykselle :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa! Tosi hieno juttu, että oot ottanu jo noin monta askelta eteenpäin!! Muistahan, että talkooapua on sit tarjolla! :)

  VastaaPoista
 8. Heippa! :) Tulin toivottamaan teijän koko poppoolle ihanaa ja leppoisaa Pääsiäistä! :)
  Postausta tännekin ootellaan.... ;)

  VastaaPoista
 9. Oi, miten jännittävää. Kerro heti, kun on jotakin paljastettavaa!

  VastaaPoista