maanantai 23. elokuuta 2010

Viikonlopun kuulumisia

Miten tämä aika menee näin nopsaan? Monena päivänä pitänyt tulla kertomaan meijän kuulumisia, mutta aina se on vaan jäänyt. Nyt korjaan tilanteen :)

Perjantaina pidettiin anopin kanssa syysjuhlat. Juhliin tuli melkein kaikki miehen sisarukset perheineen, yksi veljistä ei päässyt tulemaan, porukkaa oli paikalla 21 henkeä. Minä tein karjanlanpaistin ja leipomukset, anoppi oli tehnyt porkkanalaatikon ja punajuuriauravuokaa. Ruokailu ja kahvittelut meni kyllä nappiin!! Koko juhla oli onnistunut! Mukavaa kun oli perhe koolla.


Lauantaina suunnistettiin anopin, miehen siskon ja miehen veljen emännän kanssa sieneen. Tatteja lähinnä etittiin. Saatiinkin korin pohjalle muutamat tatit. Löysin myös yhden mustatorvisienen. Täytyy käydä vielä myöhemmin tarkistamassa se paikka ja katottava onko lisää torvisieniä. Niistä tulee ihana joulusalaatti :)


Näitä ei koriin otettu! Kärpässienet on kivan näkösiä :)Metässä oli pakko ottaa pari kuvaa. Oli niin mukava käppäillä ja ihailla maisemia. Ihanan rauhallista!
Metsälammen pinnalle heijastu kivasti maisema.

Ihana syksy on tullu!! Mä niin rakstan näitä viileitä kelejä ja pimeneviä iltoja. Kynttilöitä olen jo kovasti poltellut. Kattelin Sateenkaarentaa kaupan lyhtyvalikoimaa -täytyy vissiin käydä sieltä parit uudet lyhdyt hakemassa :)


5 kommenttia:

 1. Tulipas ihan nälkä, kun katseli teidän kattauskuvia.

  Olen myös sellainen metsäihminen, tykkään käydä kävelemässä metsässä, se rauhoittaa ja rentouttaa, kovasti on vain ollut sieniä vähän, kun on ollut niin kuivaa.

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Voi että näyttää herkullisilta nuo kakut! Minua ei saisi sienimetsään millään, pelkään niin hirvikärpäsiä ja muita öttiäisiä :)

  VastaaPoista
 3. Sanna: Sieniä on kyllä niukasti. Toivottavasti saadaan vettä, niin jospa sitten suppiksia tulis.

  Helena: Litistin 3 hirvikärpästä tuolla reissulla :/ En tykkää. Täytyy laittaa verkko päähän seuraavalla kerralla :)

  VastaaPoista
 4. -täällä päin kans vähän sama sienien kanssa.. tosi hintsusti löytyy mitään :/
  Vesi herahti kielelle noista sinun leipomiskuvista, nam! Jospas itsekin jotain pyöräyttäis, kiitos motivaatio ruiskeesta :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat herkut taidän syysjuhlassa! Sienimetsässä ei ole käytykkään kun oli niin masentava mustikkasato :)

  VastaaPoista