sunnuntai 15. elokuuta 2010

Paljon touhuja....

Perjantai-iltana oli täällä Elorieha. Olin siellä lasten kanssa, mukaan saatiin myös serkut naapurista. Sakkia oli lähtenyt liikenteeseen ihan hirvittävästi! Erilaiset järjestöt oli laittanut kojuja ympäri kaupunkia pystyyn. Rannalla oli poni ajelua, agilityä, karaokea. Oli myös makkaran, letun ja muikkujen paistajaa. Poikia kiinnosti poliisit ja poloautot.


Minä näin paljon tuttuja. Tarjottiin jopa töitäkin :) Kerron siitä sitten, kun asia varmistuu.

Mukava tapahtuma oli!

Meijän piha on ihan järkyttävän näkönen.... Kaivurit on mylänny puolet pihasta mullalle. No saadaampahan uusi nurmikko ja minä saan perennapenkin ja istutan vaahteran. Toivon myös, että mies laittaa pihalamput.Huomenna jatkuu kaivurimiesten hommat. Ajattelin rohkastua aamulla ja pyytää miehiä ettimään mulle pari ISOA kiveä ja siirtää ne tuohon risteykseen.

En muista mitä me eilen tehtiin.... Kerättiin marjoja, saunottiin ja herkuteltiin. Ja ainiin käytiin uudessa Erätukussa.

Tänään lähettiin koko perhe naapurikylään kylätahtumaan. Vanhin poika osallistu juoksukilpailuun, toisella pojalla tuli jänispöksyyn ennen lähtöä. Mukavat menot oli sielläkin!! Makkaraa ja lettua saatiin mahat täyteen. kamera jäi kotiin...

 Mukava viikonloppu takana! Nyt istun sohvalle kutomaan sukkaa tai eka taitaa ollakkin iltapalat tarjoilua, mutta istun sitten sen jälkeen :)
 Täällä tyttö laulaa joululauluja.....

2 kommenttia:

 1. Mukavan kuuloinen viikonloppu!
  Täälläkin ois pari isoa punasta viinimarjapuskaa mitkä sais tyhjentäää..heti kun sais inspiksen!!:P
  Mustia ei tullu oikein meillekkää, harmittaa kun tykkään niistä enemmän!

  VastaaPoista
 2. Ihana koivukuja tuossa kuvassa!
  Paljon ootte ehtiny viikonlopun aikana.
  Ja hei, kohtahan on joulu... että antaa laulujen raikaa jo vaan!

  VastaaPoista