tiistai 10. elokuuta 2010

Kuulumisia

Viikonloppuna saatiin nauttia serkun hääjuhlista. Juhlat oli tosi kivat ja rennot. Saatiin illaks lapset mummujen luo yökylään, niin päästiin Ukkokullan kanssa tanssimaan sekä juhlimaan aikuisten kesken. Minä nautin :)

 Tässä on hääpari.  

Eilen alotin viinimarjojen keruun. Meillä on kolmisenkymmentä marjapuskaa (punasia ja mustia). Punaviinimarjoja on tullut ihan kivasti, mutta mustaviinimarjapuskissa on äkämäpunkki, niin se on heikentänyt satoa reilusti. Olen ajatellut nyt syksyllä uusia mustat puskat.


Illalla keitin punasista ja vadelmista mehua. Kyllä oma mehu vaan kaupan litkut voittaa mennen tullen!
Tänään piti jatkaa marjojen keräämistä, mutta vettä on satanut koko illan (paitsi ei nyt...)

Tänään alkoi täällä koulut. Meiltä lähti kolme lasta kouluun. Aamulla oli jännitystä ilmassa.... Teini menetti hermonsa, kun ei kuulemma ollu mitään vaatteita. Joopasunjoo... Pitkin kesää ollaan neidille vaatteita ostettu yläkoulua varten. Ekaluokkaleinen rupesi ekana kouluaamuna kiukuttelemaan aamupalan syönnistä -ei kuulemma tartte mitään syödä, kun kouluun menee. Meni kyllä äipältä hermo!! No onneks saatiin sovittua ja iloinen koulumieli tuli :)
Kuvia en saanut kouluun lähtijöitä otettua, kun Isäntä oli ottanut kameran metälle mukaan.

Aamulla tulee kaivuri pihaan kaivamaan viemäriputkia. Tällä liitytään kunnallisttekniikkaan.


Onnea koulutiensä alottaneille!!!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa mehua ja marjojen huumaa. Voi kumpa meilläkin olisi marjapehkot tuossa kunnossa, että päästäisiin mehun keittoon.

    VastaaPoista
  2. Meillä täällä tänään episodikouluun meno - alkamassa noin vartin päästä. Samoissa aamupala kiukuttelutunnelmissa siis saatetaan aloittaa tämä eka koulupäivä täällä:) Mukavaa silti, että hyvillä mielin pääsitte päivää jatkamaan!

    Omat mehut ovat kyllä ihan parhaita!!!

    VastaaPoista