sunnuntai 1. elokuuta 2010

Elokuu

Tänään on kalenterissa käännetty sivua.
Onko kelitkin jo viilenemään päin? Minusta ainakin tuntuu ilma viileämmältä. Syksy jo ovella kolkuttaa :)

Tänään lähettiin aamulla Miehen ja kahden lapsen kanssa mummun ja papan mökille siivoamaan Asta- myrskyn tuhoja. Mukaan lähti kaveriks myös Miehen veli, apua nimittäin tarvittiin.
Kyllä oli ihan järkyttävää jälkeä myrsky saanut aikaan! Pitkin mökkitietä oli puita nurin, niitä seurattiin ja kauhisteltiin jälkeä. Kaikkein pahin hirvitys oli ihan mökin vieressä ja mökin pihassa. Taas todettiin, että kovat on luonnonvoimat!!


  


Asta-myrsky oli myös saanut pahaa aikaan minun kotipaikakunnalla. Isän ja äitin autotallin päälle oli kaatunut puu ja siskon naapurissa oli metsän tilalle tullu hakkuuaukko yön aikana... 
Tuntuu jotenkin ihan ihmeelliseltä tällänen.Miehet teki kovaa työtä, että saivat puita siirrettyä pois. Minä katselin ja kuvasin. No olin minä apunakin kantamassa sahattuja runkoja kasaan :)
Mummu keitti ruokaa ja paistoi meille työmihille lettuja. Nam!
Yksi lapsi jäi mummun. papan ja sedän kanssa mökille uimaan, keräämään vattuja ja saunomaan. Huomenna saadaan tyttö kotiin.

Viikonlopun aikana oltiin myös kastejuhlissa. Miehen veljen poika kastettiin kirkossa ja mummulassa oli kahvitilaisuus. Rento oli juhla. Minä leivoin kakkuja, mummu keitti kahvit :)

Tällaiset hulikaanit piti äidin hermon tiukilla juhlan aikana...

Rauhallista elokuuta!!


2 kommenttia:

 1. Ihana kuva pojista!!

  Huh huh, onpa puita kaatunut. Hurjaa!
  Täällä oltiin 7 tuntia ilman sähköjä, muttei pihalla ainakaan puita nurin.

  VastaaPoista
 2. Huh miten paljon puita kaatunut!:O
  Ihanaa kun syksy tulee!Sopivasti ilmat viileni kun loma loppui vaikka lämmintä onkin vielä luvassa!Sopivan lämmintä eikä tuollasta tukahduttavaa kuumuutta!
  Ihanat pojat!

  VastaaPoista