maanantai 26. heinäkuuta 2010

Kävelyllä

Meijän pikkuinen tyttö lähtee ekaluokalle ja illalla käytiin harjottelemassa kouluun pyöräilyä. Mukana oli pyöräilemässä isoveli ja pikkuveli, joka harjotteli tiellä pyöräilemistä, yks pikku mies istu rattaissa. Hyvin onnistu tytöllä pyöräily -välillä kyllä oltiin keskellä tietä, mutta muuten meni hyvin.
On se vaan hurjaa, että meiltäkin lähtee parin viikon päästä kolme lasta kouluun. Tai lähtihän niitä kyllä viimekkin vuonna, kun tyttö kävi eskaria... :) Mutta nyt menee ihan oikeaan kouluun. Uskon kyllä että tyttö siellä pärjää, on reipas ja sosiaalinen! Vanhin tyttö lähtee nyt yläkouluun. Se äippää meinaa enemmän jännittää!! Yläkoulu on tuolla keskustassa ja sinne mennään paikallisbussilla. On vaan niin hyvässä muistissa, kun ite olin yläasteella.... Jospa tämä meijän nuori neiti olis viksumpi kuin äitinsä.Ollaan haettu taksikyytiä tällä ekaluokkaliselle. Saa nähä mihin ovat taksipysäkin laittaneet. Aikasempina vuosina pysäkki on ollut ihan ihmepaikassa ja sinne on pitänyt kävellä  vajaa 2 km. Eihän tuo  matka nyt kovin pitkä ole, mutta talvi aikana on aamut aika pimmeät(meillä ei ole katuvaloja) ja lapsen pitäs lähteä yksin kävelemään ja vielä ihan erisuuntaan kuin toiset koululaiset. Meijän vanhin poika ei kulkenut tuolla taksikyydillä, kun pysäkki oli väärässä suunnassa. Taksikyytiin on tullut päätös, että se saadaan, mutta vielä ei ole tullut päätöstä pysäkin paikasta. Jännityksellä ootetaan! 
Tälläisiä ajatuksia tuli tuolla kävely reissulla.

Se on taas viikko alussa. Mitähän sitä keksis?
Mukavaa maanantaita!!

2 kommenttia:

  1. Hymyllä muista tuota jännäämistä. Meillä on vaihteeksi keskivaihe - ei mitään utta ja samat vanhat kujeet. Ensi syksynä molemmilla koulun vaihto ja jännitystä silloin ilmassa

    VastaaPoista
  2. Vastavierailulla!:Kivoja kuvia täällä!!
    Taidan kliktat itseni lukijaksi!

    VastaaPoista