torstai 22. heinäkuuta 2010

Iltaa

Tänään kävin ostamassa lapsille uusia kouluvaatteita. Prismassa ja Citymarketissa oli alenuksia, niin sieltä lähti kasa vaatteita. Meiltä lähtee jo kolme lasta kouluun! On se vaan hurjaa!! Onneks vielä on pari viikkoa lomaa jälellä, saadaan nukkua pitkään. Ostin itelleni uuden sinisen marjasangon, muuta en itelleni löytänykkään.. :)
Hain myös kameran pois huollosta. Takuuseen meni. Onneks!

Kaupunki reissun jälkeen lähettiin naapurin kanssa ettimään mustikoita tästä lähi metästä. Otin kameran mehtään mukaan, mutta jätimpä muistikortin kotiin... Vähän otti pattiin! Ei ollu mustikoitakaan. Saatiin mustikkamaito marjat ja ajattelin huomenna leipoa jonkun mustikkapiirakan. Mistähän päin niitä mustikoita lähtis ettimään?

Olen jo pari päivää kinunnu Ukkokullalta,että nikkarois mulle sellasen naulakon missä oli pari koukkua ja sit sellenen hylly. Ei ole naulakkoa näkyny... Koko illan olen nettikaupoista ettinyt, mutta en ole löytänyt sopivaa. Tietäskö kukaan missä niitä myytäs? Tai voisin mennä huomenna rautakauppaan ja ostaa lautaa sekä koukkuja ja teen ite. Musta sellanen hyllynaulakko olis kiva tohon eteiseen ja pienemmän mallinen hylykkö keittiöön.

Nyt tuli tällänen kuvaton postaus. Huomenna hyllynaulakko uutisia kuvien kanssa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti